D’Agency / Pristop

Matej Klepec

“David je učinkovito poskrbel za engagement na digitalnih kanalih za različne naročnike znotraj naše agencije, prav tako pa tudi za odlična besedila, kreativne kampanje in uporabniško izkušnjo sledilcev na spletnih straneh, s katerimi smo upravljali v okviru našega dela.”

Televizija Slovenija

Vanja Vardjan, odgovornik urednik Razvredrilnega programa

“David je vrhunski profesionalec na svojem področju, ki pa svojega dela ne mistificira, ampak je “down to earth”, predloge in rešitve predstavi na enostaven in nazoren način, kar pa je najpomembneje - v razvedrilnem programu TV SLO je pripomogel k temu, da so naše oddaje tudi na digitalnih platformah prepoznavne in uspešne.”

BOC Institute / Simona Špilak

Simona Špilak, direktorica in lastnica, executive coach to world-class leaders

“Če želite, da se vaš posel ali poslovna ideja strateško pozicionira in zaživi na spletu ter digitalu, vam bo David znal izjemno dobro svetovati kje in kako začeti, vam postavljal odlična vprašanja in vas vodil pri oblikovanju vaše prve digitalne podobe. Enako velja, če ste večji in razmišljate o prenovi, spremembi ali popolni transformaciji vaše digitalne vsebine. Vsebine in podobo za mojo agencijo BOC Institute, pa tudi mojo drugo znamko, Simona Špilak, executive coach to world-class leaders, sva že najmanj 2x nadgradila, naredila še bolj strokovno in bolj blizu končnim klientom.”

Luxury Slovenia

Mattej Valencic, ustanovitelj in partner

“Dragoceno nam je sodelovanje z Davidom, saj se dosledno drži dogovorov, pripravi odlična besedila in končne izdelke ter nas podpira pri kreativnih procesih v podjetju. Z veseljem sodelujemo z njim.”

PiNA

Maja Drobne, vodja projektov

“David je pri izvajanju delavnic zelo prilagodljiv ciljnim skupinam, postavlja jim prave izzive, ki izzovejo tudi akcijo po koncu delavnic. Obvlada oblikovanje tekstov, celoten spekter komunikacije in strateško načrtovanje znamk. Je izjemen kreativec, ki ga odlikuje jasnost, čut za oblikovanje tekstov v poezijo, natančnost, predanost in iskrivost ter izjemna sposobnost aktivnega poslušanja in osredotočenosti.“

Dnevnik

Romana Špende, urednica Gazele

"David je približno leto dni delal kot honorarni novinar v uredništvu Gazele, rubrike, posvečene hitro rastočim podjetjem, ki izhaja v časniku Dnevnik. Že kmalu po začetku sodelovanja se je izkazalo, da je njegova pomoč pri pripravi novinarskih vsebin neprecenljiva. Zelo dobro se je znašel v gospodarskih temah, pokazal pa je tudi dobršno mero samoiniciativnosti. S svojo zavzetostjo je bil prava osvežitev uredništva."